sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua!

Rakas Joulupukki,

Me SOSEessa ollaan kaikki oltu tosi kilttejä ja ollaan nautittu tosi paljon tämänkin vuoden suunnistustapahtumista! :)

Mitalit savolaisen vuoriston selättäneille!
Jukolan viestiin osallistuttiin nyt kolmannen kerran peräkkäin ja hauskaa oli vaikka Savon alppimaastoilla harrastelijoita etukäteen peloiteltiin. Jälleen kerran sijoitus parani, nyt lopputuloksissa 1294. 'Tonnin joukkoon' tavoitteen toteutuminen lähenee siis hitaasti mutta varmasti. Mallia voidaan ottaa vaikkapa Venloista - Supervenlat/SOSE-yhdistelmätiimi puristi hienosti maagisen rajan alle päätyen sijalle 998.
SOSE-gaalassa palkittu Jukola-joukkueemme
Oma kausi meni vähän penkin alle loukkaantumisten vuoksi mutta pääsinpä sentään telkkariin kun aamuyöstä klo 5 aikaan paistoin bratwursteja suorassa Jukola-lähetyksessä YLEn Nina Vanhatalon ja Sami Garamin kanssa. Say what? :) No, kaikkea voi Jukolan yössä sattua, tämä hämmentävä haastatteluhetki lämmitti mieltä pasteijaosastossa vietetyn, btw aivan jäätävän kylmän pakkasyön jälkeen vielä pitkään.

Parasta kaudessa oli uudet maastot ja tietenkin kaikki mahtavat tyypit - niin vanhat kuin uudet SOSElaiset ja totta kai yhteisproggikset AirHannun kanssa. Vuoden suunnistaja -palkinto meni pikkujoulugaalassa tällä kertaa Jussille, jonka huikea ankkuriosuus Kuopiossa nosti meidät juuri ja juuri porilaisten edelle - kesällä Paimiossa otetaan taas mittaa kilpakumpaneista!

Gaalailtana tutustuimme muihin "SOME-tiimeihin".
Kuusi on koristeltu, pikkuinen poikavauva tuhisee sylissä ja näyttäisi jopa siltä, että myös etelään saadaan valkoinen joulu. SOSE toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaa ja oikein onnekasta rastivuotta 2015. Peace.
Joukkueenjohtaja-Killin on helppo hymyillä. Taustalla Anna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti