perjantai 16. kesäkuuta 2017

Soseen iskujoukko lähtökuopissa - Joensuussa luvassa yllätyksiä

Yksi yö enää ja sitten koittaa jälleen vuoden kohokohta - Venlojen ja Jukolan viesti! Tänä vuonna soselaiset ovat treenanneet suunnistuskoitokseen kukin tahoillaan. Yksi äärettömän tärkeä lounaspalaveri on pidetty, jolloin lyötiin lukkoon mm. juoksujärjestys.

Osuusjärjestys hahmottui lautasliinaan.

Suurin osa soselaisista siirtyy Enoon valtion rautateiden kuljettamana. Junassa lieneekin melkoinen suunnistushuuma, kun paikat on myyty viimeistä myöden täyteen. Osa jengistä ottaa vauhtia joukkueenjohtaja Killin mökiltä. Hiotaan silloin viimeiset kuviot kuntoon!

Basecamp rakentuu jälleen

Joukkueen peruselementit Jukola-viikonloppuna rakentuvat jälleen hyviksi havaituista elementeistä: basecampissa katos suojaa auringolta (!) ja herkkupöytä notkuu. Pasteijaosasto onkin jälleen valmiudessa, sillä päivällä Supervenlat-joukkueessa juoksevat soselaiset huolehtivat että yön koitokseen valmistautuville jukolisteille on energiaa ja ennenkaikkea seuraa tarjolla.

Team SOSEen basecamp rakentuu alueelle A12 ja ruutuihin 2 ja 5.  Tervetuloa vierailulle!

Kotikatsomoissa hereillä kello 1.10

YLE lähettää tuttuun tapaan sekä Venlojen että Jukolan Viestin sähäkimmät vaiheet TV:n ja radion välityksellä. Tänä vuonna kannattaa olla erityisen tarkkana TV-vastaanottimien äärellä. Yön taittuessa juuri pimeän puolelle, on Jukola-studioon astelemassa koko joukko harrastelijasuunnistajia - joukossa myös Team SOSEen edustus! Eli kello 1.10 kannattaa olla hereillä TV:n ääressä! 

Tuttuun tapaan joukkueen etenemistä voi seurata meidän Twitter-tilin @TeamSOSE kautta. Ja yritämme myös pukata kuvia Instagramiin @teamsose.

Olemme valmiina kokemaan uusia elämyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti