maanantai 19. kesäkuuta 2017

Jukola 2017: "Ihan kuin ois kovempikin bileilta takana!"

WhatsApp-kanavamme on laulanut viimeiset 48h taukoamatta kun SOSE on hajaantunut eri puolille Suomea ja yrittänyt pitää jälkispekutusta digitaalisessa muodossa yllä. Jukola-krapula on melkoinen, joten tässä vielä tasoittavat kuvatunnelmoinnit, olkaa hyvä! 

Kuvat: TeamSOSE räpsijät. 


Jukolaan jos jonnekin Suomi100-juhlinta ja teemat sopivat: yhdessä, rohkeasti, kohti tuntematonta! (Lisätään SISU vielä tähän johonkin kohtaan.)


Eka rasti selätetty, junatiimi löysi kisabussiin. Hillan näytöt eivät muuten jääneet tähän urotyöhön.


Kisa-auto 2. starttamassa kohti itää. Katsastuksessa tuli noottia että "tuo keskellä tuulilasia roikkuva härpäke pitää poistaa heinäkuun alkuun mennessä." Sehän sopii, mut käydään Enossa ensin.


Joukkueenjohtajamme Tommi "Killi" Walleniuksen kantis kisa-alueella.


Aivot viritettiin rastikuntoon kasaamalla IKEAn katos. Perinteinen tapetointipöytä odottaa vielä pasteijalastia.

SOSE Basecamp - valmis!


Sisartiimimme Supervenlat: Anna, Pirjo ja Susanna. Asenne ratkaisee! Eve on jo metsässä. 


Vuoden 2017 TeamSOSE-juoksujärjestyksessä (kuvassa ihan sikinsokin): Hilla, Tommi, Kaisa, Lasse, Pirjo, Saara, sekä vieraileva ankkurimme Hans Airfield, joka on huumorimiehiä.  


Lähtöä seuraamassa myös tasavallan presidentti puolisoineen. 


Anna, Susanna ja Jukolan lumoava yö!


Murre kävi kertomassa some-kuulumisia YLElle primetimessa noin klo 1.18. YLE Areenan tallenteesta voi bongata myös somekavereiden OC Puiston, Juntit OK:n sekä Ajokoirien edustusta.
Tommi 1, metsä 0!


Kaisa valmiina iskemään.


Pus! Saara ja Aki löysivät pois Harpatinvaaralta.


Sunnuntaiaamuna ukkosti, tai sitten äänivalli rikkoontui SOSEen ankkurin tempaistessa tavoiterajan rikki. #TONNINJOUKKOON! 


Brunssi ja skumppaa tästä hyvästä!

Vielä muutamia poimintoja viestikanavista:

"Istun onnellisen väsyneenä ja haikeena junassa, pitää odottaa yli vuosi seuraavaan. Onneks YLE Areenan kautta voi vielä fiilistellä kaiken!"

"Hyvä jengi! Hienosti vedetty kaikki. Ja se uusi poikakin pärjäsi ihan hyvin ankkuriosuudella. Kiitos Hans!"

"Ihan kuin ois kovempikin bileilta takana!"

"Meidän pasteijaosasto on kyllä maailman paras!!"

"Meillä oli kotipäästäinen. Hyöri ja pyöri touhukkaasti aamuyöstä kotikummullaan. Puuhakas ja vikkelä pikkuotus." (Uusi SOSEen toteemieläin? toim.huom.)

"Tykkäsin Joensuu-Jukolasta. Palvelut toimivat erinomaisesti, ystävällisyys ja vieraanvaraisuus oli huikeaa ja maasto ja rata <3"

Kiitos Jukola, Joensuu & Eno, Kalevan Rasti, kaverit metsässä ja leirissä, tukijoukot kotona ja muualla. Ensi vuonna Lahdessa nähdään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti