sunnuntai 12. elokuuta 2018

Lukuvinkkejä aluemestaruuskisoista


Uudenmaan pitkän matkan aluemestaruuskisat 2018 juostiin lauantaina Vantaan Keimolassa. Osallistuin kisaan, H40-sarjaan 7,2 kilometrin matkalle. Oma suoritukseni meni tällä kertaa tyystin penkin alle, tuloksena jumbosija – no se ei ollut yllätys, mutta ero kärkeen oli reilusti toista tuntia, se kyllä pistää miettimään. Toivottavasti pistäisi jatkossa vähän treenaamaankin! :)

Jossain siinä radan puolivälissä monien kaartelujen jälkeen ajatukseni harhautui lopullisesti ja aloin miettiä sopivaa kuvausta kisasuoritukselleni. Alla näitä kisatunnelmia syksyn uutuuslukemiston merkeissä.

Uskollinen paarma
Herkkä kertomus pienen pojan ja siivekkään hyönteisen välisestä ystävyydestä. Lentävä otus on valmis seuraamaan pojan taivalta aina maailman ääriin.

Surma hakkuuaukolla
Paahtavalta kantojen ja risukkojen täyttämältä aukealta löytyy ruumis. Ylikonstaapeli Iris Suppa kutsutaan kesken kesälomaa tutkimaan mysteeriä. Ainoa johtolanka on mutaiset kengät, joiden pohjissa on omituisia nastoja. Hyytävä jännäri pitää otteessaan loppumetreille asti.

Aivan lähelläsi
Parisuhdeopas jokaiseen kotiin. Luulit olevasi aivan lähellä. Kenties olitkin, ihan siinä vieressä. Hätäännyit ja otit etäisyyttä vailla suunnitelmaa. Palasit takaisin menneeseen, vain saapuaksesi uudestaan samaan kohtaan. Uudestaan. Ja uudestaan. Asiantuntijat kertovat, miten voit kehittää oikeanlaista läsnäoloa elämänpoluilla.

Vuoren valloittajat
Retkikunta on tähän asti suurimman haasteensa edessä, nousta huipulle itäreittiä, johon kukaan ei ole ennen ryhtynyt. Huomaa ikäraja, sisältää epäsopivaa kielenkäyttöä.

Hukkapuska
Päivitetty versio tutusta Marjapussi-korttipelistä. Pystytkö keräämään itse pelin kaikki pummit?

Ristiin rastiin
Koko perheen ompelukirja. Loihdi vohvelikankaalle mitä ihmeellisimpiä kuvioita koko lakanan täydeltä – vain mielikuvitus rajana!

Lopulta maaliin, kiitokset kaikille kisajärjestäjille hienosta kilpailusta. Ensi vuonna mukana, vähemmillä virheillä. -Tommi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti