maanantai 20. kesäkuuta 2011

Vuosi jäljellä H-hetkeen

Lauantaina 18.6.2011 oli ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua. Virolahdella tuhannet suunnistajat jännittivät omaa osallistumistaan Salpa-Jukolaan ja samaan aikaan SOSE viritti omat radionsa kisataajuudelle. Jukola-valvojaisiin osallistuikin mukava edustus joukkueen jäseniä.

Ilta alkoi alkudrinkeillä, jonka jälkeen käytiin SOSEen omat PM-kisat eli PajaMäki-kisat. Haastetta reittiin haettiin kartalla, jonka karttamerkit oli karsittu minimiin.




Lyhyen sprinttityylisen kisan voittajaksi kirmasi Hanna, Killin kiiruhtaessa hyvänä kakkosena maalilinjan yli. Aku ja Otto nauttivat juomarasteista ja Patterimäen maisemista hiukan enemmän, mutta selvisivät maaliin asti.


Voittaja saapumassa maaliin.




Voittajan on helppo hymyillä.



Kaikki pihkaniskat onnellisesti maalissa.


Ilta jatkui PM-visan, Jukola-voittaja-arvuuttelun ja muun spekutuksen merkeissä. Vaikka kisa oli jännittävä, ei kaikkien turnauskestävyys riittänyt. Kahden maissa tupa tyhjeni Hannaa ja allekirjoittanutta lukuunottamatta. Sinnikkäästi tuijotimme ruutua samalla kun surffasimme netistä online-tuloksia tuttujen juoksusuoritteista. Onneksi on netti, niin pysyi kisan seuraaminenkin mielenkiintoisena, koska telkkarikuvahan ei kaikkea kerro.


Kisatunnelmia piti jakaa myös sosiaalisissa verkostoissa.

Melkein meinas alkaa väsyttämään, mutta niin vain jaksoimme puoli seitsemään asti valvoa ja odottaa voittajaa maaliin! Ratkaisu tapahtui jo paljon ennen loppuviitotusta, mutta kakkos- ja kolmossijoista käytiin tiukempaa kamppailua.


En muista milloin viimeksi olisin noin myöhään valvonut :) Ensi vuonna on kyllä pakko mennä ennen omaa osuutta nukkumaan, että ei jää metsään mättäälle nukkumaan.


Järjestävä seura kiittää kaikkia valvojais-spektaakkeliin osallistuneita. Ens vuonna SOSE voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti