keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Onnistunut kenraali?

Eilinen henkilökohtainen viimeistelyharjoitus Serenan maastoissa lupaa hyvää Kuopioon. Mukana oli kaikki mahdollinen: sää (monsuuni), onnistuminen (vedin letkaa ykköseltä kolmoselle), pummit (otin kolmoselta neloselle suunnan kohti Huippuvuoria ja ehdin varmaan puoliväliin), vitutus (no tää oli odotettavissa), suunnistuksen kosto (kts. edellinen) ja maasto ("pikku-Vehmersalmi", "savolainen vuoristo Espoossa"). Kaikki elementit siis kohdallaan, nyt en pelkää mitään.

Jotta ilta olisi ollut täydellinen, noudatin ohjeistusta "vain snobit laittavat sateella kartan muoviin", minkä tuloksena haastekerroin lisääntyi noin about eksponentiaalisesti. Mutta kuka niitä yksityiskohtia nyt kaipaa? Tosisuunnistajat arvaa missä rastit on.

Tänään vielä hengessä mukana muun SOSEen kanssa keräämässä flowta Aluerasteilta - pasteijavuorossa tosin, sillä rastit jätän väliin ja säästän polveani. Rastien jälkeen viimeinen strategiapalaveri ja mahdolliset tarkistukset osuusjakoihin - pieniä viime hetken mutkia on tullut matkaan, mutta kaikista haasteista kyllä selvitään. Seuraavassa blogipostauksessa sitten lopullinen kokoonpano, osuudet ja tavoitteet.

Mä olen valmis - Kuopio-Jukola ja "savolainen vuoristo" bring it on! Mä syön teidänlaisia aamupalaks.2 kommenttia:

  1. Onneksi Jukolan viestissä kartat on valmiiksi muovitettu!

    VastaaPoista
  2. Jännä, että meininki on soseessa tälläkin kaudella tasan sama, mikä kaksi vuotta sitten! Tsemppii... :D

    VastaaPoista