perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kannusta SOSE Kuopio-Jukolan voittoon

Vajaan vuorokauden päästä Jukolan viestin avausosuuden suunnistajat ovat ampaisseet kohti pimeää metsää. Huomenna koittaa siis suunnistuskauden kohokohta, jota me soselaiset odotamme innoissamme!

Jotta epävirallisen virallinen tavoitteemme "tonnin joukkoon" toteutuisi, tarvitsemme kaikkien faniemme tuen. Kannusta siis meitä ja ole se kahdeksas voima eli juoksija, joka siivittää meidät läpi savolaisen vuoriston!

Kannustaa voit seuraavasti:
  • Twiittaa meille. Siis jos olet Twitterissä. Joukkueemme löytyy osoitteesta https://twitter.com/TeamSOSE eli @TeamSOSE. Twiittejä suoraan pihkaniskoillemme voi osoittaa osuusjärjestyksessä seuraavasti: 1. @annanen 2. @Elina__Maria 3. @riikkaaino 4. @ilarimarz 5. @mamannis 6. @saarare
  • Tekstaa meille. Siis niille joiden puhelinnumeron tiedät. Tsemppiviestejä on äärimmäisen kiva saada, varsinkin keskellä yötä kun oma metsäänlähtöaika alkaa lähestyä.
  • Katso Jukola-lähetystä. YLE on eittämättä valmistellut hienon ohjelmakokonaisuuden, joten kärkijoukkueiden juoksua seuratessa sekä studiovieraita kuunnellessa hurahtaa koko yö. ERITYISESTI kannattaa liimautua TV-ruudun ääreen sunnuntaina kello 5.16. Nimittäin SOSE on kutsuttu YLEn Jukola-studioon vieraaksi!
  • Bongaa numerolappu 1339. Jukola.com/2014 sivustolle tulee uutisia (meistä kerrottiin jo!) koko Kuopio-Jukolan ajan, samoin kuvagalleria päivittyy varmasti tiuhaan tahtiin. Kuvista voi yrittää bongata SOSEen pinkin buffin tai hienot joukkueasumme. Siinä vaiheessa kun pääsemme metsään, kannamme rinnassamme numeroa 1339. Ainakin aiempina vuosina olemme osuneet sattumalta TV-rastille silloin kun sinne on odotettu kärkijoukkueita.
  • Seuraa online-tuloksia. Jukolan viestin nettisivuilla voi melkein reaaliajassa seurata miten joukkueemme jäsenet metsässä etenevät. Väliaikatuloksia voi hakea joko joukkueen nimellä (SOSE - Suunta etelään) tai numerolla.
  • Osta fanituotteita. Tottakai kaikilla tärkeillä joukkueilla on oma vaatemallistonsa. Itsehän olemme ostaneet melkein koko kaupan tyhjäksi, mutta eiköhän sieltä muillekin innokkaille jotain löydy. SOSEShop löytyy osoitteesta http://soseshop.spreadshirt.fi/
Kiitos jo etukäteen! Tästä se lähtee, tonnin joukkoon!
Pakkasimme tärkeimmät ensin.

Joukkuepaitamme ei pitäisi jäädä keneltäkään huomaamatta.

SOSEShopista löytyy melkein mitä vain. Osta pois :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti