keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Team SOSE Louna-Jukolaan yllätystaktiikalla!


Kanssakilpailijoiden hermot pettivät 3 päivää ennen Louna-Jukolan starttia. Team SOSEen Twitter-tili alkoi tulvia vaatimuksia tämän vuoden juoksujärjestyksen paljastamiseksi. Reilun pelin hengessä paljastettakoon viimein uunituore yllätystaktiikka, joka hiottiin keskiviikon palaverissa. SOSE lähtee tänä vuonna Jukolametsään "All in", kovin kärki edellä:

1. Murre (@mamannis) Yksi SOSEen todellisista luottopelaajista saa kunnian avata viestin. Sanotaan, että oikean selän valinta on ykkösellä tärkeintä. Muille avaajille tiedoksi, Murren selkä on tarjolla vain huippuluokan menijöille.

2. Hilla  (@hilla_r) Hillan liittyminen SOSEen joukkoon oli kenties kovin suunnistuksen siirtouutinen viime vuonna. Yösuunnistuksen erikoisnainen tarvitsisi siteen silmille edes jonkinlaista haastetta Paimion yössä saadakseen.

3. Jussi (@jpristimaki) Kuopiossa Jussin huikea ankkuriosuus ei jättänyt ketään kylmäksi - ja vauhti kuulemma sen kuin kiihtyy nyt viikonloppuna. Tämä mies ei vain suostu tuntemaan rajojaan.

4. Saara (@saarare) Saara pitää edelleen hallussaan SOSEen kaikkien aikojen parasta osuussijoitusta. Koko perheen tuki kisapaikalla takaa, että ennätykset paukkuvat jälleen.

5. Anna (@Annanen) Annalla on SOSEessa eniten Jukolakokemusta. Vantaa, Jämsä, Kuopio ja kohta Paimio, metsät vaihtuvat, vauhti säilyy.

6. Kaisa Uusin tulokas SOSE-riveissä, mutta vanha konkari rastimetsissä. Kaisan kellontarkassa suunnistuksessa ei tossu juuri irtoa punaiselta rastiväliviivalta.

7. Tommi "All in" -taktiikan riskipeli huipentuu 15 kilometrin ankkuriosuudelle. Luvassa takuuvarmasti eeppisiä sankaritarinoita kerrottavaksi maalialueella kannustaville jälkipolville.

+ Pasteija Paimion parhaasta pop up -keittiöstä vastaavat Ilari (@ilarimarz) ja Lasse (@lroiha). Mikäli tämä huoltotiimi tuotteistettaisiin vientimarkkinoille, olisi luottoluokitus kertaheitolla kunnossa.

3 päivää, SOSE on valmis. Nähdään Paimiossa!
-Tommi, joukkueenjohtaja

SOSEen Jukola-joukkue juoksujärjestyksessä jännästi oikealta vasemmalle: Murre, Hilla, Jussi, Saara, Anna P., Kaisa ja Tommi

2 kommenttia:

  1. Täytyy hieman korjata Tommin loistavaa tekstiä, että myös allekirjoittanut on juossut kaikissa SOSEen Jukola-joukkueissa.

    Ei malttais odottaa lauantaihin!

    VastaaPoista
  2. SOSE mukana myös Venla-hengessä kahdella Supervenlat/SOSE -tiimillä!

    VastaaPoista