sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Louna-Jukolan jälkipalat - näihin kuviin, näihin tunnelmiin

Sunnuntai-aamun pikkutunneilla, odotellessamme oman juoksijan 3. osuuden välituloksia ja Jukolan viestin loppuhuipennusta, kehitämme seuraleikin: Jukola-aforismit.

"Jukolan viesti on kuin elämä itse: oma suoritus on tärkeä, mutta vain yhteinen suoritus muiden kanssa ratkaisee."

"Kuten Jukolan viestissä, niin myös elämässä vaihtelevat valoisa ja pimeä, pummit ja tarkat rastiosumat..."

"Mihin letkaan tartut, millaisen reittivalinnan teet? Elämän rastiväleillä nämä ratkaisut ovat päämäärää tärkeämpiä!"

Hihittelemme latteuksille, mutta samalla Jukolan taika on tehnyt tehtävänsä ja mietelauseet tuntuvat tosilta. Elämää suurempaa suunnistusta!

Koska näin alle 12h oman suorituksemme päättymisestä on mahdotonta sanoa mitään muuta kuin yllä lueteltuja korulauseita, mennään tämä postaus lähinnä kuvakoosteen muodossa. Kuvat ovat SOSElaisten viikonlopun aikana napsimia tai Twitter-kavereilta linkattuja.

Team SOSE Louna-Jukolassa 2015: näin se meni.

Venloissa juoksikin tänä vuonna peräti kaksi SOSE-linkitettyä joukkuetta. Supervenlat/SOSE1 ja Supervenlat/SOSE2 vetivät molemmat loistavat suoritukset kesän ensimmäisessä helteisessä lauantaissa. Samaan aikaan muu joukkue pystytti leiriä ja seurasi tarkkana kisojen kulkua.Samalla kutsuimme kavereita kylään, kartan kera:
Leiriin löysikin ilahduttavan moni SOSEen ystävä. Kiitos kaikille vierailleille, oli kivaa moikata ja fiilistellä yhdessä kisatunnelmaa!

Tässä näkyy myös huippusuunnistajien arvostamaa #pasteija-panostusta.


Kisakyläänkin ehdittiin huolehtimaan tankkauksesta......ja tekemään hyödyllisiä hankintoja. Kokovartalomakuupussi, anyone?


Illan alkaessa hämärtyä oli aika valmistautua Jukolan starttiin. Ensin tietysti ryhmäkuva juoksijoista (joukkueenjohtaja Killiä paikkaa pasteijapäällikkö Ilari).


Jonka jälkeen 1. osuuden juoksija Murre aloitti lämmittelyt.


Jukolan startti on maaginen. Sieltä se kiiltomato tulee!


Leirissä jatkettiin YLE Puheen ansiokkaan radioselostuksen kanssa. Myös YLEn toimittaja eksyi leiriimme ja annoimme pikahaastattelut. Päätyiköhän tämä jonnekin, bongasiko joku?


Suoritustamme voi seurata täältä
YLE urheilun kuvakoostetta Jukolan yöstä taas voi ihailla täällä

Ja tässä vaiheessa aamun jo valjettua aloimme tuottaa aforismeja.


Kunnes:

Jälleen kerran leppoisa ja iloinen tunnelma, käsittämättömän hyvin toimivat järjestelyt ja viikonloppu luonnossa upean urheilun merkeissä nostivat Jukolan varmasti jokaisen SOSElaisen kesän kohokohdaksi. Kiitos Louna-Jukolan järjestäjät!

Tästä oli hyvä lähteä vielä vetämään jälkispekut Helsinkiin.Osuuskuvaukset ja -spekutukset jokainen juoksija on luvanut tuottaa itse, ja ne ilmestynevät pikku hiljaa blogin Louna-Jukola-osioon.

Aivan lopuksi haluamme myös kiittää: mukaan reippaalla asenteella lähteneet perheet, maailman paras #pasteija-osasto ja kansainvälinen kirjeenvaihtajaverkostomme: Elina Maria ja Jonna (Hki) sekä Aku (Bangkok).

Enää 370 päivää Lappee-Jukolaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti