perjantai 12. kesäkuuta 2015

Jokainen on voittaja! Kannusta SOSEtta

Tänä vuonna Jukolan viestin tunnuslause on Jokainen on voittaja! Tunnus mielesssä onkin ollut huippua kiertää kuntorasteja, upota suohon, loikkia kiveltä toiselle, tehdä retkiä Paimioon ja nähdä unta suunnistamisesta. Se on kannustanut epätoivon hetkillä ja auttanut pitämään tähtäimen kirkkaana mielessä.

Jukolan ja Venlojen viestiin lähtee tänä vuonna ennätyssuuri SOSE-joukkue! [aaltoja] Venlojen viestissä Supervenlat ovat saaneet SOSE-vahvistuksen ja toisessa joukkueessa juoksee SOSEen juristiosasto. Jukolan viestissä metsään kirmaa osittain tuttu kokoonpano muutamalla uudella soseella maustettuna.

Joukkueidemme edesottamuksia voi seurata ainakin Twitterissä, mutta kotijoukkojen ja kavereiden tuki on ehdottoman tervetullutta. Tässä ohjeet tsemmpaukseen!

Maamerkki: SOSE Basecamp
Pystytämme telttamme ja pasteijaosastomme teltta-alueella ruutuun D1004. Kaikki ovat tervetulleita moikkaamaan meitä!
SOSE Basecamp sijaitsee ruudussa D1004. Tervetuloa moikkaamaan!
Online-tulosseuranta
Jukolan viestin sivuilla voi seurata joukkueiden etenemistä väliaikarastien kautta. Venlojen viesti http://online.jukola.com/tulokset/fi/j2015_ve/ ja Jukolan viesti http://online.jukola.com/tulokset/fi/j2015_ju/ Seurantaan tarvitset nämä tärkeät numerot: 998 Supervenlat/SOSE 1 ja 1376 Supervenlat/SOSE 2 eli Kaukametsän paholaiset. Tärkeä numero Jukolan viestissä puolestaan on: 1294 Team SOSE.

Seuraa Twitterissä ja Instagramissa
SOSE someilee metsästä ahkerasti. Menoamme voit seurata osoitteessa https://twitter.com/TeamSOSE ja https://instagram.com/teamsose/

YLEn Jukola-lähetys seuraa viestinviejiä koko päivän ja yön. Toivottavasti SOSEen pinkit buffit ja iloiset suunnistajat pääsevät myös kuvaan!

Ja tässä vielä lopuksi mietteitä vuoden takaa Kuopio-Jukolassa kuvattuna. Jokainen on voittaja, kohta mennään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti