lauantai 26. heinäkuuta 2014

Suunta Louna-Jukolaan otetaan Esi-Jukolassa 3.8.

Meni korkeintaan tunteja 2014 Jukolan metsistä pääsemisestä, kun SOSEen osallistumisesta Louna-Jukolaan ja sen esikatselmukseen oli päätetty. Sijainti on pk-seutulaisille ihanteellinen ja maastoksi oli jo lupailtu "nopeaa ja helppokulkuista" Varsinais-Suomen kalliomaastoa. (Kuopio-Jukolan jälkeen erittäin tervetullut muutos.) Lisäksi Esi-Jukola suunnistetaan Turun motarin pohjoispuolella, mikä sopii joukkueemme henkiseen orientoitumiseen erinomaisesti - löytyyhän Helsinkiin vievä motari tutusti etelästä.

SOSElaiset kirmasivat Jukolasta kesälaitumille, mutta Facebookissa ja What'sappissa Esi-Jukolan suunnittelut pääsivät heti käyntiin (nimet & kuvat mustattu, koska lupia kommenttien julkaisuun ei ehditty kysellä).


Asenne kohdillaan!
Kisajännitystä nosti huomattavasti Louna-Jukola ilmoitus:

GPS! Meille!

Joku anonyymiksi jätetty epäilijä.
Tästä ilmoituksesta pre-spekutus etenkin joukkuejaon osalta sai heti uudet kierrokset. Kymmeniä viestejä, vetoamista mm. treenitaukoon, lomasesonkiin ja merisairauteen. Myös huomattavia haasteita saada jaettua kolmella parillista lukumäärää SOSElaisia, jotka vielä yrittävät sumplia keskenään 6 km tai 4 km osuuksia.

Huh! Vielä vuorokausi aikaa jäljellä ilmoittautua edullisemmalla hinnalla mukaan. SOSEelta näillä näkymin tulossa ainakin kolme joukkuetta, joista yksi siis GPS-seurannassa. Kokoonpanoista tullaan todennäköisesti vääntämään viimeiseen asti ja ne kerrotaan täällä kun vahvistusviesti on lähtenyt Louna-Jukolalle.

Keitäs kaikkia muita on tulossa Esi-Jukolaan? Yhteislähdössä nähdään!

3 kommenttia:

 1. Hei! Olen innokas HS:läinen harrastajasuunnistaja, aloittanut aikuisiällä ja aivan hurahtanut lajiin. Olen lukenut blogianne toisinaan ja seuraillut loistavaa meininkiänne ilolla! Olen tulossa Esi-Jukolaan, mutta tällä kertaa ei ehtinyt löytyä sopivaa viestijengiä, joten ilmoittauduin 6km soololle. Jos teillä ei mene jako tasan ja yli jäävät haluaisivat muodostaa yhteisen joukkueen, muhun saa olla yhteydessä! Oletan, että kuntosarjoissa on täysin ok vaihtaa sooloilijat joukkueeksi myös ilmoittautumisen jälkeen, sillä juoksujärjestyksetkin voi muutenkin ilmoittaa 2.8. mennessä. t.Hilla Rudanko, hilla@hillarudanko.com

  VastaaPoista
 2. Moi Hilla! Tosiaan porukka ei ollut meilläkään kolmella jaollinen ja kokonaisuudessan meitä on nyt menossa paikalle 3 x 3 hengen tiimi + Yksi soolo 6 km sekä yksi joka ei vielä pysty varmistamaan onko juoksemassa.
  Meidän soolojuoksijamme on tämä oheisista kuvakaappauskommenteissakin esiin tuotu purjehtija-soselainen, joka kantaa huolta vielä sattuma-tekijöistä, jotka voisivat vaikuttaa paikalle saapumiseen tai suoritukseen, eikä hän voinut tällä erää 100% lupautua joukkuejuoksuun.

  NOT-OK tiimillä oli meille sama kysymys, johon siis myös vastasimme, että ikävä kyllä ei (luultavasti) pysty. Pitäisikö sinun tiedustella NOT-OK:lta tilannetta? Heillä taisi olla myös "yksi joukkueeton"

  Tilanne varmasti elää viikonloppuun asti! :)

  (Jos tosi hienosti kävisi, saisimme tietysti kokoon NOT-OK-+SOSE + Hilla kolmikon, Olisipa hienoa! Mutta ikävä kyllä meiltä osallistujan löytyminen on nyt varsin epävarmaa.)

  Ollaan yhteydessä!
  Anna

  VastaaPoista
 3. Moi Anna ja SOSE! Kiitos vastauksesta ja sori hidas reagointi! Olen tulossa paikalle su aamuna tällä kertaa Satakunnasta päin, pyrin olemaan hyvissä ajoin. Mulla saa soitella 040 7187671. En ole ollut NOT-OK-tiimiin yhteydessä, mutta olen avoin mihin vaan jengiin, paikan päällä ehtii varmasti vähän sumplia! soitelkaa vaan mulle jos sieltä löytyy joku joukkueeton :) Hyvä että joka tapauksessa kaikki pääsevät metsään vähintäänkin soolona. Sunnuntaihin ja tsemppiä suunnistukseen! Hilla

  VastaaPoista