lauantai 2. elokuuta 2014

Esi-Jukolan järjestykset ja jännäykset

Viime minuuteille asti säädetyt joukkueet ja juoksujärjestykset huomisille Lounapoluille, olkaa hyvä!

SOSE - Suunta Etelään 1
1. Kalatie Elina
2. Reinimäki Saara
3. Wallenius Tommi

SOSE - Suunta Etelään 2
1. Ristimäki Jussi
2. Sohlo Pirjo
3. Rudanko Hilla

SOSE - Suunta Etelään 3
1. Mannismäki Maija-Reetta
2. Reinikainen Susanna
3. Parkkinen Anna

Solo:
Marzano "Han-Solo" Ilari

Eli saimme kasaan hulppeat kolme tiimiä, joista SOSE 2:een nousi blogikommenteista vahvistuksia, kun yhden soselaisen nujersi kesäflunssa. Tervetuloa jengiin Hilla!

Viime hetkeen jää myös tieto selviääkö mr. Marzano merirasteiltaan Paimioon. Jännitettävää siis riittää jo ennen starttia. Minkäänlaisia paineita ei myöskään aiheuta esim. oheiset terveiset Paimion Rastilta ja Hannulta... 
GPS-seurannassa on huomenna SOSE - Suunta Etelään 1. Mitään kummempia karsintoja ei ehditty tehdä, vaan joukkuejaot tehtiin huutoäänestyksellä ja lopulta joukkueenjohtaja Tommi "Killi" Walleniuksen viimeisellä sanalla. Näillä mennään!

Menoamme voi huomenna seurata taas Twitterissä @TeamSOSE -tilitä ja tapahtumaa tunnisteella #esijukola. Etujoukkomme Jonna ja Susanna ovat olleet jo tänään paikalla tunnustelmassa tunnelmia. Tässä vielä terveiset Turun suunnalta:  
Tsemppiä kaikille huomenna itsensä ja muiden kanssa kisaaville! SOSE lähtee metsään Louna-Jukolan "jokainen on voittaja"-tunnus mielessä. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Saatiin kaikille kisapaikalle selvinneille ehjät suoritukset, eli tavoite saavutettu. Hyvä tunnelma ja iloista porukkaa, kiva oli mennä. Suurkiitokset vielä järjestäjille - tulossa upea Louna-Jukola!

    VastaaPoista