tiistai 12. kesäkuuta 2012

H-hetkeen valmistautumista

Sen jälkeen kun juoksujärjestys vajaa pari viikkoa sitten päätettiin, on ehtinyt tapahtua paljon. Ensinnäkin olemme yksin ja yhdessä treenanneet suunnistamista. Hetkittäin jopa melko hyvällä osumatarkkuudella. Fiilis on ollut nousussa vaikka metsässä kirmatessa on tullut todettua, että hyttyset ovat jälleen täällä.

Metsässä vietetyn ajan lisäksi niin huolto kuin joukkuekin on tehnyt varustehankintoja. Bileteltta löytyi kaupasta, majoitusteltat ja tuikitärkeät retkituolit sieltä sun täältä. Myös pinkit juoksupaidat lähtivät allekirjoittaneen matkaan kaupan hyllystä.
Retkituoleja bileteltalle
Juoksupaidat tytöille
Sunnuntaina suunnitelmat kuitenkin heittivät häränpyllyä. Yksi juoksijoista, villi korttimme, peruuttikin osallistumisensa. Ja me muut mentiin tietysti paniikkiin! Mistä me tällaisella varoajalla löydettäis yks juoksija? Ja varsinkin kun aukko ilmaantui kakkososuudelle eli pimeälle pätkälle.

No, verkostot laitettiin vesille uuden juoksijan löytämiseksi. Joukkueen "ei-niin-soseessa" eli "ei-vielä-suunnistavat" jäsenet kelattiin läpi, että olisiko joku juoksukunnossa tai juoksuhaluinen. Johanna lupautui mikäli muuta vaihtoehtoa ei olisi. Sitten nähtiin vähän painajaismaisia unia.

Kävi lopulta niin, että verkostojen herättely auttoi. Joskus aiemminkin Jukolan viestin kokenut Paula ilmaantui kuin pelastava enkeli eteemme ja lupautui mukaan kahjoon joukkoomme juoksemaan. Mahtavaa! Tai siis joukkueen kannalta hienoa. Mutta omalta kohdalta paniikki ei poistunut vaan lisääntyi entisestään. Nimittäin Paula lupasi lähteä menoon mukaan, mutta ei välttämättä juoksemaan pimeää osuutta. Joten se lanke(ai)si siis minulle (itsepähän menin ehdottamaan). Kunto on kai kohdillaan ja pitkä osuus pitäisi kaiken järjen mukaan jaksaa, mutta entä se pimeä?! Yksi yösuunnistusharjoitus vain takana ja sekin lyhyeltä radalta. Apua, sanon minä.

Tänään fiilis vähän nousi kun postissa tuli sponsorin kustantamat buffit. Ne on niin söpöt! Toivottavasti pojatkin tykkää :) (Meillähän on joukkueessa akkavalta.) Loppuviikosta pitäisi saapua vielä joukkueelle ja kannustajille t-paidat. En malta odottaa! Ja tietty itse h-hetkeäkin odottaa, kauhunsekaisin tuntein ;)

4 päivää Jukolaan, jee!
Buffin väri on sovitun mukaisesti kasaripinkki!


3 kommenttia:

 1. Upeeta! niin suuret sympatiat sun puolella suureen tuntemattomaan (ja pimeään) hyppäämisestä sen uuden reitin kanssa <3
  4 päivää uu jee... jaiks!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä teille kaikille! Nauttikaa! Ja hienoa, että uskalsit heittäytyä toiselle osuudelle.

  VastaaPoista
 3. Kiitti tsempistä! Sitä tarvitaankin :)

  VastaaPoista