tiistai 19. kesäkuuta 2012

Me tehtiin se!

Huh, nyt se on ohi. Valio-Jukola sujui osaltamme tosi hyvin ja pari päivää on leijuttu mahtavan fiiliksen ansiosta. Spekutus ja hehkutus on tapahtunut Facebookissa, mutta piti tulla tänne blogiinkin raportoimaan, että pääsimme kaikki maaliin. Ja lähtötilanteen huomioon ottaen oikein kelpo tuloksenkin saimme.

Tässä sijoituksemme (1352) ja osuusajat:

Kaikkien osuudet sujuivat hyvin, paitsi että Killille kävi lampun kanssa köpelösti: akku loppui kesken matkan ja Killi joutui suunnistamaan loppuosan matkasta muiden valoihin tukeutuen ja peesaillen.

Mahtava viikonloppu

Kohotimme tunnelmaa jo päivällä seuraamalla Venlojen lähtöä ja tutustumalla kilpailukeskukseen. Tärkeä paikka oli myös biletelttamme, joka toimi tukikohtanamme koko viikonlopun ajan.
Jihaa! Joukkueposeeraus bileteltan edessä.
Mustat paidat ja pinkit buffit viimeistelivät joukkuefiiliksen. Iso kiitos sponsorillemme yhtenäisestä asusta, joka oli helppo erottaa väenpaljoudesta!
Venlojen viestin lähtöä seuraamassa.
Erityiskiitos hyvästä pössiksestä kuuluu huoltojoukoillemme! Pasteijaosasto piti meistä todella hyvää huolta: he valvoivat kanssamme, seurasivat online-tuloksia, toivat maaliin lämmintä vaatetta ja kannustivat metsäänlähtijöitä ja sieltä palaavia raikuvin huudoin.
Pasteijaosasto rakentaa tarjoilupöytää.
Akun mainitsema valtakunnan mediakin teki juttunsa ja saimme oman hetkemme parrasvaloissa.

Nyt kun tavoite eli hyväksytty tulos Valio-Jukolasta on saavutettu, on aika aloittaa seuraavien SOSE-tapahtumien suunnittelu. Ehkä tapaamme ensi vuonna Jämsä-Jukolassa ;)

6 kommenttia:

 1. Jämsästä on vähän pidempi matka kehälle. :D Mutta tulkaa ihmeessä uudestaan, mahtava suoritus!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hyvästä suorituksesta. Hesarin kuvassa huomiota herätti se, ettei Tommin otsavalaisin ollut aivan samaa laatua kuin useimmilla muilla.
  Jotta ei käy samalla tavalla tulevana syksynä tai ensi vuonna Jämsässä, niin ottakaa yhteyttä vaikka facebookin kautta. www.facebook.com/vandernet. Hoidetaan lamppuasia kuntoon.
  Ystävällisin terveisin Antti Blåfield / Vandernet Oy. Petzl-maahantuoja.

  VastaaPoista
 3. Mahtava suoritus, onnittelut! Hattua nostan, jos olisi. Meikäläisellä, tosin muutama kymmenen vuotta vanhemmalla, oli rankkaa jo Venlojen viestissä. Jatkakaa harrastusta, suunnistus on hauskaa ja täynnä yllätyksiä.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa Soseet! Mekin tehtiin se eli VoiVenlat 1 selvisi suorituksestaan maaliin ehjin nahoin ja omin jaloin, kaikki rastit löytäneenä ja vieläpä odotuksiin nähden oikein hyvässä ajassa. Kyllä se taitaa olla Jämsään lähtö edessä ensi kesänä :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset onnitteluista omasta ja joukkueen puolesta! Onnea myös teille, Jukolassa hienoa on jo pelkkä maaliin pääsy ja pääasiahan kai on, että on kivaa (haha, sanoo suunnistuksen vihaaja. Tai siis rakastaja. Molempia.)

  Antti, palataanpas tuohon lamppuasiaan, eihän me voidan Killiä enää metsään sen lampun kanssa päästää... :)

  VastaaPoista
 6. Ei kun killin pitää tulla sieltä metsästä vähän nopeammin ensi kerralla, niin akku ei pääse loppumaan. :)

  Katselin itse asiassa jukola-lähetystä jälkikäteen kotona, ja mua jäi mietityttämään ne huippujen lamput, että minkälaisia ne oikein on. Niissähän on joku semmoinen ihme levyhärpäke sen valaisimen yläpuolella.

  VastaaPoista