lauantai 31. toukokuuta 2014

Hannu Airila vei meidät metsään! Katso kuvat!

Helatorstain (ja koko kevään) suunnistushuipennus oli Hannu Airilan (tuttavallisemmin @AirHannun) TeamSOSEelle vetämä Jukola-sparraus Vantaan Kuusijärvellä. Oheinen fiilistelydokumentaatio illasta koostettiin SOSElaisten valokuvista ja muista tallenteista. Viimeistely jäi Magiston huoleksi.

Kuvissa näkyy hymyilevää porukkaa, eikä ainakaan tässä päässä ole hymy päässyt vielä hyytymään. Näillä fiiliksillä #kohtijukolaa ja #tonninjoukkoon!Muut saavat kertoa tarkemmin miten treeneihin päädyttiin, mitä opittiin ja kuinka Hannun tarjoilut pärjäsivät SOSEen pasteijaosaston vertailussa. Myös saamamme timanttinen #tonninjoukkoon-prezi löytynee blogista pian.

Hannu, olet meidän sankari! Kiitos!

3 kommenttia:

  1. Oli kyllä hienoo :) Mielessä Hannun opastukset metsässä, itsehän siis ihmettelin lähes koko treeniradan huippusuunnistajan peesissä ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä kelpaa. Onnistuu varmasti Jukola-voittajan opein.

    VastaaPoista
  3. Nyt ei ainakaan valmennusta voi syyttää jos suoritus ei tyydytä! Reilun pelin hengessä yritämme jakaa täällä vielä ennen Jukolaa saamiamme vinkkejä. Kiitokset muuten myös Petteri Muukkoselle sparraukseemme osallistumisesta, tärkeitä henkisen puolen juttuja opimme! (Tästä ehkä lisää myöhemmissä postauksissa.) Kaiken kaikkiaan upeaa miten lajin huiput auttavat, keskustelevat ja jakavat kokemuksiaan meille amatööreille verkossa. Mahtavaa asennetta!

    VastaaPoista