maanantai 16. huhtikuuta 2012

Mitä ajattelin tänään?

Henkinen lataus olikin valtava, kun suuntasin tänään kohti Paloheinän iltarasteja. Edellisestä kerrasta jääneet muistot eivät olleet järin lämpimiä, eikä suunnistusta ole tullut harjoiteltua kuin kerran talven aikana korttelirasteilla. Pelkäsin, että joutuisin taas palaamaan metsästä itkua tuhertaen.

Alku lähtikin lupaavasti innosta kirmaillen, mutta sitten se alkoi. Oikaisin (virhe #1) innoissani ja parin rastin jälkeen kirmasin pururataa vauhdilla eteenpäin sen kummemmin suunnistamatta (virhe #2). Ylläripylläri olin hetken kuluttua eksyksissä.

Se tunne, kun on eksyksissä Helsingin PALOHEINÄSSÄ. Voi *****.

Siitä se sitten alkoikin, kirosanojen rytmittämä liukastelu sohjossa ja rämpiminen märässä umpihangessa, jääkylmissä soissa ja mutavellissä. Mulppailu.

Vitutti. Ihan tyhmä harrastus. En kyllä lähde minnekään p****leen Jukolaan. Aivan älytön ajatus! Pitääkö tästä uida yli?! No ***** uidaan! No missä se h******n rasti nyt oikein on?!

Loppua kohden sain kuitenkin pääni koottua ja rastitkin alkoivat löytyä. Lopussa oli jopa mukavaa niissä mutaläärykohdissa. Painelin läpi, kun kengät (ja muut vaatteet) oli valmiiksi märät, eikä millään ollut enää mitään väliä.Melkein pääsin yhden kovan näköisen suunnistajan edelle, melkein!

Ja kun sitä pientä tulosliparetta tarkastelee, niin eihän se niin hullusti mennyt. Pari rastiväliä meni vähän pummaillessa, mutta muuten meikäläiseltä aivan hyvä suoritus. Nelosen rata aikaan 1:01:14. Olisi voinut mennä huonomminkin.

2 kommenttia:

  1. Voi Aku... :D
    Mä niin samaistun tähän. Mut loistolopputulos! Ens maanataina missä rastit? Sillä tän luettuani oon taas entistä valmiimpi taistoon aikaa ja soita vastaan!
    anna

    VastaaPoista
  2. Hahah, tää on tosiaan yhtä henkien taistoa. Ensi viikolla legendaarinen Luukki, sinne siis! Kyydissä pääsee!

    VastaaPoista